Auto

Nu este M7, dar este cel mai sportiv Seria 7 – Alpina B7 - GALERIE FOTO

Nu este M7, dar este cel mai sportiv Seria 7 – Alpina B7

BMW seria 7

Autor: Bogdan Alecu

17.06.2012, 15:21 2648

Spre deosebire de Seria 1, 3, sau 5, Seria 7 nu dispune de o versiune "M" de la "Motorsport" care să se adreseze celor ce doresc o limuzină mai sportivă. Pe de altă parte, Audi şi Mercedes-Benz au completat întotdeauna gama limuzinelor A8/S8 şi S-Klasse (AMG) versiuni sport. În acest cadrul intervine Alpina, unul dintre tunerii BMW care lansează sub brand propriu versiuni "optimizate" ale modelelor bavareze.

Având în vedere lansarea noii Serii 7 facelift, Alpina deja a pregătit un nou B7 - versiunea lor de Serie 7 care dispune de acelaşi motor pe benzină de 4,4 litri dublu supraalimentat dar care livrează 540 CP faţă de cei doar 500 CP în versiune standard. Astfel, şi acceleraţia de la 0 la 100 km/h se realizează în 4,3 secunde. În ceea ce priveşte designul exterior, Alpina B7 vine cu un spoiler discret în partea din spate, jante specifice casei de tuning de 20 sau 21 de inchi şi desigur, emblema mărcii care o înlocuieşte pe cea a BMW.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO