Auto

Patriciu închiriază 100 de maşini Ford pentru Mic.Ro

Patriciu închiriază 100 de maşini Ford pentru Mic.Ro

Autor: Bogdan Alecu

21.09.2010, 23:57 250

Dinu Patriciu, omul de afaceri care a devenit miliardar în eurodin afaceri cu petrol, a încheiat un contract pentru livrarea uneiflote de 20 de modele Ford Fiesta şi Mondeo cu Business DevelopmentTeam (BDT), cel mai mare dealer Ford din Capitală.

Maşinile sunt destinate în cea mai mare parte reţelei de magazineMic.Ro, potrivit unor surse apropiate companiei Mercadia, caredezvoltă reţeaua de magazine.
Acestea sunt maşini de clasă mică şi medie destinate cel maiprobabil agenţilor de vânzări şi nu transportului de mărfuri.Ulterior, flota închiriată de Mic.Ro va creşte la aproximativ 100de maşini, cu o valoare a contractului de aproximativ 1,5 mil.euro, potrivit estimărilor ZF. Potrivit acelorlaşi surse, maşinilesunt preluate în regim de închiriere, prin intermediul firmei BDTRent a Car, serviciu similar cu cel de leasing operaţional.

Ştefan Simion, directorul general al Grupului BDT, a confirmatexistenţa unui contract între dealerul Ford şi reţeaua de magazineMic.Ro, fără însă a oferi detalii despre numărul de maşini ceurmează a fi livrate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO