Auto

Permise falsificate în Sibiu. Doi bărbaţi reţinuţi

Permise falsificate în Sibiu. Doi bărbaţi reţinuţi

Autor: Andreea Tobias

11.02.2023, 11:37 94

Un braşovean şi un sibian au fost reţinuţi, bănuiţi că, între anii 2019 – 2022, au falsificat mai multe permise de conducere.

În 2020, poliţiştii opriseră pentru verificări doi şoferi care, la controlul documentelor, au prezentat permise false, din cercetări rezultând că cei doi şoferi nu ar avea dreptul de a conduce.

Investigaţia poliţiştilor s-a extins şi astfel au fost identificaţi şi prinşi un bărbat în vârstă de 59 de ani, din judeţul Braşov, respectiv un sibian în vârstă de 46 de ani, bănuiţi că, în perioada 2019 – 2022, ar fi falsificat permise de conducere şi ar fi intermediat obţinerea de documente false, informează IPJ Sibiu.

În urma a două percheziţii făcute în judeţele Sibiu şi Braşov, poliţiştii i-au reţinut pentru 24 de ore pe cei doi bărbaţi, cercetaţi penal pentru fals material în înscrisuri oficiale (4 acte materiale).

La locuinâele celor doi bărbaţi au fost găsite mai multe permise de conducere, aflate în curs de expertizare.

Cercetările continuă la nivelul Poliţiei Oraşului Sălişte, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sălişte, în vederea identificării şi documentării întregii activităţi infracţionale a persoanelor în cauză.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO