Auto

Renault dezvăluie Twin`Z, un concept de SF. Galerie FOTO

Twin`Z Concept

Twin`Z Concept

Autor: Octavian Calei

11.04.2013, 17:50 909

Renaul a dezvăluit la Salonul Internaţional de Automobile de la Milano un concept senzaţional, Twin`Z, cu un design parcă desprins din filmele SF, scrie Telegraph.co.uk.

Lăsând deoparte elementele luminoase de pe caroserie, putem avea o imagine realistă a modului în care va arăta noul Renault Twingo atunci când va fi lansat, în 2014.

Conceptul a fost realizat de Renault în colaborare cu designerul englez Ross Lovegrove. El a contribuit cu detalii de finisaj cum ar fi grilele, roţile, luminile sau barele.

Aspectul exterior al maşinii are elemente în comun cu actualul model Twingo de pe piaţă cu nuanţe preluate şi de la Renault 5 sau Fiat 500.

Twin`Z are 3,62 metri lungime, fiind cu 7 cm mai compact decât Twingo. Maşina este propulsată de un motor de 68bhp electric cu tracţiunea pe roţile spate. Caroseria este realizată din fibră de carbon iar uşile din spate se deschid înspre spate.

Renault a ales culoarea satin blue în onoarea pictorului francez Yves Klein.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO