Bănci și Asigurări

Actionarii asiguratorului Ardaf vor numi trei noi administratori

29.09.2008, 16:48 19

 

Actionarii Ardaf Bucuresti vor alege, la 10 octombrie, trei membri in Consiliul de Adminstratie, ca urmare a majorarii numarului de administratori de la trei la cinci, dar si a revocarii unui administrator din functia detinuta, potrivit convocatorului pentru Adunarea Generala a Actionarilor. In cadrul aceleiasi adunari, actionarii vor discuta pe tema majorarii capitalului social cu pana la 47 milioane de lei, la 119 milioane de lei, prin aport in numerar. Anterior, asiguratorul si-a diminuat capitalul cu 61,7%, respectiv 116,239 milioane de lei, la 72 milioane de lei, ca urmare a reducerii activului net al companiei la o valoare mai mica decat 50% din capitalul social. Pe ordinea de zi se afla aprobarea revocarii lui Bogdan Vetrici-Soimu din functia de administrator si alegerea altui membru pe locul vacant.

De asemenea, actionarii vor mai numi doi administratori ca urmare a modificarii actului constitutiv in privinta majorarii numarului de administratori de la trei la cinci. In primele sase luni, Ardaf a subscris prime brute de 218 milioane lei, valoare de 2,7 ori mai mare comparativ cu nivelul consemnat in intervalul ianuarie-iunie 2007. Despagubirile brute platite in prima jumatate a anului au insumat 65,9 milioane lei, fata de 76,1 milioane lei in primul semestru din 2007.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO