Bănci și Asigurări

Allianz-Ţiriac Asigurări are noi directori executivi pe operaţiuni şi financiar

Autor: Emil Popescu

06.07.2011, 00:00 542

Allianz-Ţiriac Asigurări are, de la 1 iulie, un nou directorexecutiv pe operaţiuni, Daniela Grigore, şi un nou directorexecutiv pe financiar, Cristian Ionescu, cei doi ocupând în ultimiiani funcţii de conducere în companie.

Daniela Grigore va coordona toate ariile operaţionale alecompaniei, respectiv diviziile daune, tehnologia informaţiei şioperaţiunile de tip back-office privind managementul poliţelor şial intermediarilor, se arată într-un comunicat al companiei. Învârstă de 49 de ani, ea are o experienţă de peste 20 de ani înasigurări.

Începând cu data numirii în funcţia de COO, Daniela Grigore vaface parte din Consiliul Director al Allianz-Ţiriac, alături dedirectorul general al companiei, Rangam Bir, şi de directorulgeneral adjunct, responsabil cu activităţile de vânzări - IleanaCucoş. În acelaşi timp, Cristian Ionescu va coordona activităţilediviziilor financiar-contabilitate, controlling şi investiţii. Ellucrează în asigurări de 13 ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO