Bănci și Asigurări

Banca Daewoo: avem ATM-uri, urmeaza cardurile

15.12.2004, 00:00 17

Banca Daewoo va emite incepand cu luna ianurie a anului viitor carduri sub licenta Visa. Din gama Visa, va oferi produsele Electron Classic si Business. Reteaua de bancomate a devenit deja operationala, banca avand instalate aparate la toate sucursalele din tara.
Reteaua teritoriala a bancii se va mari in viitorul apropiat, odata cu deschiderea unei sucursale in Bucuresti, in zona Titan. Momentan banca este prezenta in Bucuresti, Craiova si Constanta, reteau urmand sa ajunga la sase sucursale. De asemenea, la inceputul anului banca a deschis o reprezentanta la Roma.
Banca si-a largit recent gama de produse de economisire cu un depozit denumit "Maxim", destinat clientilor persoane fizice cat si juridice. Depozitul, cu o scadenta de un an, ofera clientilor facilitatea ca in cazul in care doresc lichidarea inainte de scadenta sa primeasca dobanzile la termen practicate la data constituirii, calculate in functie de numarul de zile. Pentru clientii persoane fizice banca nu percepe comisioane pentru deschiderea de cont, depunerea de numerar sau retragerile efectuate la maturitate.
Banca a fost achizitionata anul trecut de un grup de firme condus de cetateanul italian Giovanni Andrea innocenti. Noii actionari si-au anuntat intentia de a investi in anul 2004 peste 3 milioane de euro in dezvoltarea bancii, principalele directii vizate fiind extinderea retelei teritoriale si diversificarea gamei de produse si servicii oferite. Pana in prezent a fost efectuata o majorare de capital social, in urma careia acesta a ajuns la 10,8 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO