Bănci și Asigurări

Banca Romaneasca a pus pe site casele scoase la licitatie

Banca Romaneasca a pus pe site casele scoase la licitatie
03.09.2009, 00:00 4880

Banca Romaneasca a afisat pe site publicatiile de vanzare a locuintelor ipotecate aflate in proces de executare silita, alaturandu-se astfel grupului de banci care publica online si in presa scrisa listele cu astfel de anunturi.

Oferte cu imobilele scoase la licitatie sunt disponibile si pe site-urile Raiffeisen Bank si Bank Leumi, iar Piraeus Bank a publicat recent o astfel de lista intr-un ziar de circulatie nationala. „Am afisat ofertele de imobile si bunuri aflate in executare silita pentru ca toti cei interesati sa aiba mai usor acces la informatii si pentru ca am dorit sa fim mai transparenti cu astfel de date", au declarat reprezentantii bancii.

„Pe site putem prezenta informatiile mult mai organizat, astfel ca cei care doresc sa cumpere o locuinta scoasa la licitatie nu vor mai fi nevoiti sa apeleze la mai multe surse", au mai spus ei.

Deocamdata, pe site-ul Bancii Romanesti sunt afisate 21 de anunturi de vanzare, pentru licitatiile care sunt programate sa aiba loc in luna septembrie, iar printre bunurile aflate in proces de executare silita se numara case si apartamente, dar si terenuri. Nu exista anunturi pentru imobile aflate in judetul Ilfov sau in Bucuresti.

Un apartament cu doua camere din Brasov este scos la la licitatie pe site-ul bancii la un pret de pornire de circa 37.000 de euro, in timp ce un apartament cu patru camere din acelasi oras are un pret de vanzare de aproximativ 60.000 de euro. Banca Romaneasca scoate la vanzare o locuinta cu o suprafata de 600 de metri patrati situata in judetul Arad la un pret de pornire de 50.500 de euro, in timp ce un imobil cu doua etaje si un teren de 200 de metri patrati din Craiova sunt vandute la un pret de pornire de circa 136.000 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO