Bănci și Asigurări

Banca Tiriac ofera credit fara girant contra salariu in cont

27.07.2004, 00:00 85

Clientii care primesc salariul intr-un Cont Central la Banca Tiriac pot beneficia, incepand de saptamana trecuta, de un Credit Personal fara a aduce un girant. Prin intermediul acestui produs, clientii pot obtine (in functie de durata colaborarii cu banca) un credit de pana la sase salarii lunare nete. Dobanda perceputa pentru aceste imprumuturi este variabila pe perioada desfasurarii creditului.
Clientii pot efectua trageri din cont in orice moment, pana la limita acceptata. Pentru sumele neaccesate, banca nu solicita dobanda. Spre deosebire de celelalte imprumuturi, prin Creditul Personal clientul are posibilitatea sa plateasca bancii numai dobanda pentru suma retrasa din limita de creditare si comisionul de administrare lunar.
Conditiile de eligibilitate pentru acest credit sunt ca beneficiarul sa aiba varsta cuprinsa intre 18 si 56 de ani, sa fie angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata sau sa fie pensionar. De aemenea, clientii trebuie sa fie la zi cu plata tuturor obligatiilor si sa nu se afle in litigiu cu nici o alta persoana sau institutie. Banca solicita un angajament din partea angajatorului sau al clientului ca salariul va fi virat in Contul Central.
Creditul Personal se acorda pe o perioada nedeterminata, clientul avand posibilitatea sa foloseasca acest credit o perioada indelungata de timp. De asemenea, banca nu solicita documente justificative despre modul in care vor fi folositi banii imprumutati. Banii pot fi obtinuti fie direct de la ghiseul bancii, fie pe card.
In vechile conditii, banca solicita un girant pentru acordarea Creditului Personal, iar dobanda perceputa era fixa, de 32% pe an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO