Bănci și Asigurări

Bancpost lansează noi facilităţi ale serviciului de Internet banking

Autor: Mihaela Claudia Medrega

18.11.2010, 23:37 55

Bancpost, filiala locală a grupului elen EFG Eurobank, a lansatnoi facilităţi ale serviciului de Internet - banking, denumitFastbanking, pentru creşterea siguranţei şi flexibilităţii. Astfel,clienţii vor avea posibilitatea să seteze sau să modificediferenţiat limitele pe tranzacţii (inclusiv pe grupuri deutilizatori) în cadrul sau în afara limitei prestabilite de bancăşi, respectiv, posibilitatea setării/modificării restricţiilor deacces pe conturi, în mod preferenţial.

Totodată, clienţii vor beneficia de noi metode de autentificare -Token, SMS sau VIP Mobile (Verisign Identity Protection) - oaplicaţie software care transformă telefonul mobil într-un tokenvirtual. Bancpost se plasează pe locul al nouălea, după active.Anul trecut banca a avut o pierdere netă de 30 de milioane de euro,faţă de un profit de 35 de milioane de euro în 2008, conformstandardelor internaţionale de contabilitate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO