Bănci și Asigurări

BCR isi upgradeaza reteaua de carduri

24.09.2004, 00:00 14

Banca Comerciala Romana (BCR) va intrerupe functionarea sistemului informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri incepand de sambata, 25 septembrie 2004, ora 22.00, pana cel mai tarziu luni, 27 septembrie 2004, ora 14.00.
Banca va folosi aceasta oprire temporara a sistemului pentru a instala noi aplicatii informatice care vor permite implementarea de noi produse si servicii pentru clientii sai.
In aceasta perioada nu vor putea fi efectuate nici un fel de tranzactii cu cardurile BCR, iar reteaua de ATM-uri si POS-uri nu va fi operationala.
BCR este lider pe piata cardurilor si are, in prezent, peste 1,4 milioane de carduri active. Banca ofera clientilor, persoane fizice si juridice, un numar de 13 tipuri de carduri. Banca opereaza, in prezent, o retea de 771 de automate bancare si circa 3.400 de POS instalate exclusiv la comercianti.
In lupta pentru atragerea clientilor, BCR a lansat in luna iulie un serviciu telefonic de informatii. In prima etapa, Info BCR va furniza clientilor informatii despre produsele de creditare si cardurile destinate persoanelor fizice, dobanzile la depozite si certificate de depozit cu discount, reteaua de unitati si ATM - uri, cursul valutar practicat de casele de schimb ale BCR, produse / servicii nou lansate. De asemenea, banca a redus cu 50% comisionul anual de administrare a contului de card, de la 250.000 lei la 125.000 lei, acesta fiind perceput incepand cu al doilea an de la emiterea cardului.
Din luna iulie banca ofera sI o reducere de 5% utilizatorilor de carduri de credit Eurocard Mastercard, persoane fizice, pentru platile efectuate cu card la cumpararea de bunuri si servicii de la comerciantii din reteaua de puncte de vanzare care lucreaza cu banca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO