Bănci și Asigurări

BCR oferă prin platforma George o asigurare de călătorie Safe Travel încheiată de Omniasig, care poate fi emisă direct din aplicaţie

BCR oferă prin platforma George o asigurare de...

Autor: Mircea Nica

01.09.2022, 00:04 195

BCR continuă dezvoltarea platformei George prin introducerea unei asigurări Safe Travel încheiată cu Omniasig, pe care clienţii o pot achiziţiona direct din platformă şi care poate fi emisă în aproximativ 7 minute pentru una sau mai multe persoane, potrivit informaţiilor transmise de bancă. „Safe Travel este un produs de asigurare digital, creat pentru a oferi călătorii fără griji.

Include o gamă foarte largă de acoperiri, dar şi asistenţă permanentă din partea partenerilor noştri de la Omniasig Vienna Insurance Group. Asigurarea poate fi contractată 100% online, din magazinul George, în aproximativ 7 minute şi oferă rapid 4 pachete personalizate în funcţie de nevoi, de tipul de călătorie şi de locaţia vizitată“, a declarat Ramona Badea, director executiv adjunct carduri, bancassurance & customer experience la BCR. 

Safe Travel este o asigurare complexă de călătorie şi se poate încheia atât pentru călătorii în România, cât şi în străinătate ñ în Europa şi/sau în spaţiul non-UE.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO