Bănci și Asigurări

BCR vrea 300.000 de carduri contactless până la sfârşitul anului

Autor: Ciprian Valentin Botea

18.05.2011, 14:30 413

BCR vrea să vândă până în decembrie 300.000 de carduricontactless, care pot fi folosite pe lângă tranzacţiile labancomate şi comercianţi şi pentru plata transportului în comundirect la aparatele de taxare electronică din autovehiculele detransport din Bucureşti.

"Am emis 1.300 de carduri în câteva zile de la lansareaprodusului. Cred că un volum de 300.000 de carduri până lasfârşitul anului este o ţintă realistă", a declarat Dindar Bactali,directorul regional pentru Bucureşti al BCR.

Cardurile contactless permit plăţi rapide de mică valoare, fărăsă fie necesară trecerea prin cititorul POS şi tastarea coduluiPIN. Introducerea codului PIN şi trecerea prin cititorul POS estenecesară doar pentru plăţile mai mari de 100 de lei.

Cardul emis de BCR integrează şi aplicaţia electronicădisponibilă pe titlurile de călătorie Activ emise de RATB, platacălătoriei fiind efectuată din portofelul electronic ataşat acesteiaplicaţii şi nu din contul curent ataşat cardului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO