Bănci și Asigurări

BRD are noi conditii de creditare

30.04.2004, 00:00 73



BRD - Group Societe General a anuntat saptamana aceasta majorarea plafonului maxim de finantare pentru creditele de nevoi personale si a perioadei maxime de rambursare a creditelor acordate direct din magazine. Banca a lansat si un nou produs: creditul pentru achizitionare de autoturisme cu dobanda fixa. Prin aceste modificari banca a stabilit un plafon maxim pentru creditele de nevoi personale de 200 de milioane de lei. De asemenea, creditele cu dobanda fixa contractate din magazine vor putea fi rambursate de acum in maxim 36 de luni, fata de 12 luni cat era perioada maxima inainte.



Creditele pentru achizitionare de autovehicule vor putea fi acordate sI la o dobanda fixa de 23% pe an pentru turismele marca Dacia/Renault, respectiv 24% pentru celelalte marci. Plafonul maxim de creditare va fi de 550 de milioane lei (pentru Dacia/Renault) si respectiv de 350 de milioane lei (celelalte marci). Pentru creditele cu dobanda variabila, rata actuala este de 26% pentru autoturismele Dacia/Renault si 27% pentru celelalte marci.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO