Bănci și Asigurări

BRD Finance şi PayPoint au semnat un parteneriat prin care clienţii băncii îşi vor putea achita ratele prin intermediul punctelor operatorului de plăţi

BRD Finance şi PayPoint au semnat un parteneriat prin...

Autor: Cristina Bellu

07.02.2018, 12:45 214

BRD Finance, unul dintre principalii jucători de pe piaţa creditelor de consum, deţinut de grupul francez BRD SocGen, a semnat un parteneriat cu PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, prin care clienţii BRD Finance îşi vor putea plăti ratele prin intermediul celor peste 11.700 puncte de plată PayPoint din întreaga ţară.

„Într-o perioadă în care, pentru toată lumea, timpul a devenit din ce în ce mai preţios şi pentru că în permanenţă investim în crearea şi consolidarea unei relaţii pe termen lung cu clienţii noştri, ne bucurăm să anunţăm semnarea parteneriatului cu PayPoint, oferind astfel o nouă metodă de rambursare a ratelor lunare” spune Eric Dhoste, CEO, BRD Finance IFN.

Efectuarea unei plăţi se realizează simplu, clientul BRD Finance se duce într-unul din magazinele partenere PayPoint cu un document ce conţine cod de bare, vânzătorul scanează acest cod, încasează banii în numerar şi îi înmânează clientului chitanţa emisă de terminal cu toate detaliile tranzacţiei.

Consumatorii nu plătesc niciun comision suplimentar, iar accesul la sistemul PayPoint nu este condiţionat de cumpărături în magazin.

„Colaborarea pe care am lansat-o alături de BRD Finance va aduce beneficii importante consumatorilor, care îşi vor putea achita de acum la magazinul lor PayPoint din apropiere aceste rate sigur şi rapid.”, adaugă la rândul său Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO