Bănci și Asigurări

BRD Sogelease caută clienţi pentru finanţări în euro cu dobândă de 6%

Autor: Liviu Chiru

05.05.2011, 23:30 157

BRD Sogelease, divizia de leasing financiar a grupului BRD,vinde până la jumătatea lunii iulie finanţări în euro pentru bunuripe perioade de până la cinci ani, la o dobândă de 6% pe an. Dobândaeste variabilă în funcţie de indicatorul Euribor, însă compania nuprecizează valoarea marjei.

Oferta este dedicată în special firmelor, avansul minim cerutfiind de 10% din valoarea bunului finanţat. În cazul finanţăriiachiziţiilor de autovehicule, BRD oferă la pachet şi o poliţă casco(împotriva riscurilor de avarii şi furt) furnizată de AllianzŢiriac, la tarife preferenţiale.

BRD Sogelease operează pe piaţă de zece ani, iar în 2010 afinanţat bunuri de 99 de milioane de euro, în creştere cu 35% faţăde anul precedent. Peste jumătate din portofoliul companiei estereprezentat de finanţările pentru echipamente, în timp cefinanţările pentru autovehicule reprezintă o treime, iar restulerau finanţări imobiliare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO