Bănci și Asigurări

BT uneste contul curent cu cel de card

11.10.2005, 19:06 31

Banca Transilvania (BT) a anuntat conectarea online a sistemului de carduri cu cel informatic, care permite unificarea contului de card cu cel curent detinut de client.

Astfel este eliminata necesitatea alimentarii contului de card, care functiona separat de contul curent al clientului.

In cazul cardurilor de debit Visa si MasterCard, utilizarea se va face direct din soldul contului curent. Astfel, orice tranzactie in contul curent va influenta soldul tuturor cardurilor de debit atasate. Totodata, a fost eliminata obligativitatea efectuarii unui rulaj minim, iar extrasele de cont vor putea fi obtinute de la orice unitate a bancii.

Banca a pastrat conturi de card distincte pentru cardurile de credit (Visa Gold, Visa/MasterCard Credisson BT si MasterCard Forte), precum si pentru cele Visa Business Electron, pentru a mentine functionalitatile curente. Conturile vor putea fi insa alimentate acum online.

Banca Transilvania are aproximativ 650.000 de carduri emise, detinan o cota de piata de 8,9%. Banca opereaza o retea de 316 ATM-uri si peste 2.300 de POS-uri. Oferta de carduri a bancii include zece produse, dintre care sunt co-branded (emise in colaborare cu alte institutii).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO