Bănci și Asigurări

Card de credit premium pentru clienţii cu venituri mari de la BCR cu o dobândă de 10,5% peste Robor

Autor: Ciprian Botea

18.10.2010, 23:34 35

BCR, cea mai mare bancă locală după active, vrea să atragăclienţi cu venituri ridicate cu un card de credit premium, careinclude printre beneficii asigurare de călătorie în străinătate,asigurare de protecţie a cumpărăturilor şi acces gratuit în salonulbusiness al aeroportului Otopeni.

Posesorii cardului Powercard Gold pot beneficia de o linie decredit cuprinsă între 10.000 şi 100.000 de lei (echivalentul a23.400 de euro), iar cardul are o perioadă de graţie de până la 53de zile, timp în care clientul nu plăteşte dobândă pentru sumelecheltuite la comercianţi. Comisionul de emitere a cardului este de100 de lei, iar dobânda percepută este variabilă, formată dinindicatorul ROBOR la trei luni plus o marjă fixă de 10,5% pe an.Posesorii cardului pot beneficia de asemenea de reduceri de până la25% la cumpărăturile făcute la comercianţii care au încheiateparteneriate cu BCR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO