Bănci și Asigurări

Ce program au băncile de sărbători: BCR şi Raiffeisen nu lucrează pe 1 şi 2 mai

Ce program au băncile de sărbători: BCR şi Raiffeisen...

Autor: Liviu Popescu

29.04.2016, 00:00 1984

BCR şi Raiffeisen, care se poziţionează în topul celor mai mari bănci din sistem, au anunţat că zilele de 1 şi 2 mai sunt nelucrătoare. Astfel, unităţile teritoriale retail ale BCR şi centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul duminică şi luni, în zile de sărbători legale.

Raiffeisen anunţă că are închise sucursalele, inclusiv departamentul servicii clienţi (call center), cu excepţia unităţilor din cadrul hiper­mar­ke­turilor, reţelei Selgros şi al mallurilor. Clienţii băncilor îşi vor putea accesa conturile prin intermediul serviciului de internet banking şi vor putea totodată să efectueze operaţiuni bancare.

Raiffeisen informează că pe 30 aprilie agenţiile cu orar de sâmbătă vor avea program normal, cu excepţia unităţilor din hipermarketuri, malluri şi Selgros.

„BCR a luat toate măsurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clienţii băncii. Va fi asigurată şi alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) şi a maşinilor multifuncţionale (MFM) care vor fi permanent la dispoziţia clienţilor, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, inclusiv de sărbatorile legale“, anunţă şi BCR. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO