Bănci și Asigurări

CEC Bank îşi automatizează caseriile. Banca instalează 382 de staţii de plată în unităţile proprii

CEC Bank îşi automatizează caseriile. Banca...

Autor: Cristina Bellu

10.05.2018, 11:42 1464

CEC Bank, cea mai mare bancă deţinută de stat, va instala până la finalul anului un număr de 382 de staţii de plată în unităţile proprii, în urma unui parteneriat strategic încheiat cu SelfPay, principalul jucător al pieţei de terminale de tip self-service.

Astfel, clienţii băncii vor putea efectua operaţiuni precum servicii de plată de tip reincarcare electronica a cartelelor de telefon mobil, încasări contravaloare facturi, rate, taxe şi alte servicii.

"O preocupare majora a CEC Bank o reprezinta in acest moment adaptarea activitatii la cerintele tehnice si organizatorice impuse de competitia pe linia digitalizarii. Prin parteneriatul cu SelfPay, banca noastra face un nou pas in aceasta directie si isi automatizeaza casieriile, oferind clientilor posibilitatea de a efectua platile intr-un mod simplu si rapid", explică Radu Gratian Ghetea, Preşedinte şi Director General al CEC Bank.

Primele staţii au fost instalate in reteaua din Bucuresti, urmand ca procesul de extindere sa continue rapid la nivel national.

"Parteneriatul incheiat cu CEC Bank face parte din strategia de dezvoltare pe termen mediu si lung a SelfPay. (...)", spune Adrian Badea, CEO al SelfPay.

CEC Bank dispune de o reţea locală de 1.022 unităţi, din care 480 sunt situate in mediul rural.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO