Bănci și Asigurări

CEC Bank pregăteşte noi comisioane din toamnă

CEC Bank pregăteşte noi comisioane din toamnă

Autor: Claudia Medrega

20.07.2011, 00:00 660

CEC Bank, singura bancă de top deţinută de stat, va introducedin septembrie noi comisioane pentru depunerea numerarului înmonedă metalică şi în cazul solicitării eliberării unor documentediferite de extrasul de cont.

Depunerea de numerar în monedă metalică (lei) va fi taxată cu 2%pentru sume de minimum 30 lei, aplicat la întreaga sumă, potrivitunui comunicat al băncii. În cazul eliberării unor documente şiadeverinţe ale acestora, comisionul va fi cuprins între 5 şi 50 delei, în funcţie de perioadă.

Nivelul minim, de 5 lei, se va aplica în cazul unor perioade maimici de 3 luni, iar în cazul unor perioade de peste 2 ani,comisionul va fi de 50 de lei. În plus, va exista un comisionpentru înfiinţarea, suspendarea sau desfiinţarea popririlor, de15lei. CEC Bank a obţinut anul trecut un profit înainte de impozitarede 65,1 mil. lei, cu 30,2% peste nivelul din 2009, iar activelebăncii de stat au urcat cu 4,2%, la 21,7 mld. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO