Bănci și Asigurări

Cereri virtuale pentru carduri de debit reale

13.07.2004, 00:00 22



Clientii BRD - SocGen pot solicita, incepand de ieri, emiterea unui card de debit si prin intermediul Internet - ului, accesand site - ul bancii.



Prin completarea on-line a unei cereri de emitere, clientii pot beneficia de oricare dintre cardurile de debit din oferta bancii, care include produsele Maestro, Visa Electron sau Cardul 10 - card destinat studentilor.  Astfel, clientii pot solicita un card de la orice computer conectat la Internet, reducandu-se timpul necesar deplasarii la banca pentru completarea si depunerea cererii de emitere.



Solicitantii vor fi contactati de catre un teleconsilier al bancii pentru confirmarea datelor completate on-line urmand ca, de indata ce cardul va fi fost emis, sa fie invitati la banca pentru semnarea cererii de emitere si ridicarea produsului solicitat.Noul serviciu se integreaza in politica de dezvoltarea a bancii, care prevede depasirea pragului de 1.000.000 de carduri active la sfarsitul anului. In prezent, ritmul de emitere de noi carduri este de peste 30.000 de unitati lunar. BRD - SocGen a emis pana acum peste 920.000 de carduri si opereaza o retea de aproape 400 de ATM-uri. Banca este lider de piata in ceea ce priveste activitatea de acceptare, cu mai mult de 2.900 POS-uri instalate la 1.800 de companii. Strategia bancii prevede instalarea de POS - uri in 1.000 de noi locatii pana la sfarsitul anului. Pentru urmatorii doi ani, obiectivul este de dublare a retelei de POS - uri. De asemenea, reteaua de ATM-uri va creste, dupa ce in 2003 s-a inregistrat o perioada de stagnare. Astfel, reteaua de automate bancare va ajunge la sfarsitul acestui an la 450 de unitati.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO