Bănci și Asigurări

Citi le vinde clienţilor de retail asigurări de la ING

Citi le vinde clienţilor de retail asigurări de la ING

Autor: Liviu Chiru

12.10.2010, 10:46 30

Americanii de la Citibank, care au lansat anul trecut pe planlocal şi operaţiuni de retail banking la scarăr completă, îşicompletează acum oferta cu două poliţe de asigurare ale olandezilorde la ING Asigurări de Viaţă.

"Am încredere că asigurările de viaţă cu componentă de economisireşi planul financiar pentru copii oferite de către ING Asigurări deViaţă clienţilor Citibank reprezintă soluţii convenabile şieficiente pentru sporirea resurselor financiare, oferind în acelaşitimp un beneficiu unic: protecţia financiară a familiei", spuneCornelia Coman, CEO al ING Asigurări de Viaţă.

Poliţa Academica permite clienţilor să economisească bani pentrucopiii lor, până când aceştia împlinesc cel puţin 18 ani. O parte aprimelor, destinată economisirii, este investită de cătreasigurător, iar profitul obţinut îi revine clientului. Clientul îşiasumă însă şi riscul unor eventuale pierderi. Cealaltă poliţă deasigurare vândută de Citi este de viaţă, însă are de asemenea ocomponentă de economisire.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO