Bănci și Asigurări

Cristian Mustaţă, BCR: În momentul de faţă avem 45% din credite acordate 100% din platforma online George. Marian Ignat, BCR: Anul trecut, populaţia a făcut un salt în lumea digitală, dar nu era 100% pregătită

Cristian Mustaţă, BCR: În momentul de faţă avem 45%...

Autor: Mircea Nica

20.05.2021, 00:05 773

♦ Victor Iancu, KPMG: Cursa digitalizării pentru oferirea canalelor digitale clienţilor se va termina, iar diferenţa o va face experienţa pe aceste canale ♦ Mădălina Popa, Microsoft: Ca tendinţă se merge către zona în care banca trebuie să ofere o soluţie digitală, unitară, simplă ♦ Alex Bălan, Bitdefender: Un lucru interesant pe care l-am observat este că digitalizarea accelerată a prins foarte multe organizaţii nepregătite.

Peste 1,15 milioane de clienţi unici ai BCR folosesc aplicaţia online a băncii George, iar circa 90% din clienţi folosesc George pe dispozitivele mobile, susţine Cristian Mustaţă, director adjunct distribuţie retail la BCR, a doua cea mai mare bancă de pe piaţa locală după active.

„Avem peste 40% din creditele de nevoi personale achiziţionate prin George, peste 50% din cardurile de credit luat prin George şi peste 60% din produsele de overdraft sunt achiziţionate prin George. Astfel, este un progres semnificativ. În momentul de faţă avem 45% din credite totale acordate 100% din George“, a explicat Cristian Mustaţă într-o videoconferinţă. La rândul lui, Marian Ignat, director executiv distribuţie retail în cadrul BCR, a spus că anul trecut, populaţia, care nu era 100% pregătită, a făcut un salt în lumea digitală, în sensul în care în 2019 circa 70% din populaţie utiliza in­ternetul,  pentru zona de social media, presă şi entertain­ment.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO