Bănci și Asigurări

Deloitte va promova doi parteneri de la 1 iunie

Deloitte va promova doi parteneri de la 1 iunie

Autor: Liviu Popescu

20.05.2015, 12:39 1118

Deloitte, companie de audit şi consultanţă, a anunţat că îi va promova pe Andrei Ionescu, coordonator al practicii de Servicii de Evaluarea a Riscurilor, şi Vlad Boeriu, specializat în taxe indirecte, ca parteneri de la 1 iunie anul acesta.

„Amândoi au avut evoluţii profesionale spectaculoase în ultimii ani, contribuind la creşterea business-ului şi a echipelor lor, demonstrând totodată că sunt extrem de motivaţi”, a spus Ahmed Hassan, Country Managing Partner Deloitte România.

Andrei Ionescu, 39 ani, s-a alăturat Deloitte ca manager în 2006, şi are o experienţă de 15 ani în servicii profesionale de consultanţă în evaluarea riscurilor. Ionescu a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti, iar înainte de a face parte din echipa Deloitte, a lucrat pentru companii din industria telecomunicaţiilor.

Vlad Boeriu, 34 ani, lucrează pentru Deloitte din 2004. El este consultant fiscal certificat şi absolvent al Facultăţii Internaţionale de Business de la Academia de Studii Economice. Boeriu are un master în legislaţie europeană în domeniul fiscalităţii şi a urmat cursurile unui Executive MBA.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO