Bănci și Asigurări

Directori noi la Romstal Leasing

17.11.2009, 23:02 294
Romstal Leasing, o companie controlata de grupul belgian KBC,si-a schimbat conducerea, noul director general al companiei fiindGabriel Diamandopol, in locul lui Demostene Chivulescu, iar pozitiade director financiar a fost preluata de Ovidiu Liviu Dan, care l-ainlocuit pe Adrian Sambris, potrivit unei decizii a Consiliului deAdministratie, publicata in Monitorul Oficial. Totodata, CA anumit-o in functia de director de resurse umane pe Simona Ion, noiiconducatori avand mandate de trei ani. Compania a ocupat anultrecut locul al noualea pe piata de leasing, cu un volum albunurilor finantate de aproape 190 milioane de euro, in crestere cu9% fata de 2007, avand o cota de piata de 3,9%.

Piata nationala de leasing a inregistrat anul trecut primascadere din istorie, de 2,6% fata de 2007, ajungand la 4,817miliarde euro, in functie de valoarea bunurilor finantate, pefondul introducerii taxei de poluare la masini si declansariicrizei financiare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO