Bănci și Asigurări

Elicopterul prăbuşit la Constanţa, asigurat de Omniasig

Foto: Silviu Matei

Foto: Silviu Matei

Autor: Ciprian Botea

17.12.2014, 00:00 605

Elicopterul SMURD care s-a prăbuşit luni-seară în Lacul Siutghiol din judeţul Constanţa era asigurat de Omniasig printr-o poliţă de asigurări de aviaţie de tip Casco, răspundere civilă faţă de terţi şi accidente persoane, a anunţat asigurătorul. Elicopterul aparţinea Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne, iar în accident şi-au pierdut viaţa patru persoane.

Oficialii Omniasig nu au înaintat vreo cifră privind daunele estimate, precizând doar că o echipă de inspecţie a asigurătorului a ajuns de luni-seară la locul accidentului. Acesta este al doilea incident major acoperit de o poliţă emisă de Omniasig. Un autocar implicat anul trecut într-un accident în Muntenegru, în care şi-au pierdut viaţa 18 persoane şi alte 29 au fost rănite, era asigurat printr-o poliţă de răspundere civilă auto tot de Omniasig, iar compania a plătit daune de circa 5 mil. euro în urma evenimentului respectiv.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO