Bănci și Asigurări

Firma de avocatură Clifford Chance Badea a asistat băncile intermediare în emisiunea de obligaţiuni de 500 milioane euro a Băncii Transilvania

Firma de avocatură Clifford Chance Badea a asistat...

Autor: Roxana Rosu

25.04.2023, 09:55 240

Biroul local al firmei globale de avocatură Clifford Chance a asistat băncile intermediare în emisiunea de obligaţiuni de 500 milioane euro a Băncii Transilvania, portofoliul total al practicii Pieţe de Capital a firmei din Bucureşti depăşind 15 miliarde euro în ultimele 12 luni.

Printre cele mai recente mandate ale Clifford Chance Badea se numără asistenţa acordată băncilor intermediare în legătură cu implementarea programului multi-anual de emisiuni de obligaţiuni al Băncii Transilvania (cu un plafon de 1 miliard de Euro), respectiv programul multi-anual de emisiuni de obligaţiuni al CEC Bank (600 milioane Euro), asistenţă acordată băncilor intermediare în toate ofertele de eurobonduri suverane ale României, precum şi asistenţă acordată băncilor intermediare în legătură cu cel mai mare IPO pregătit pentru acest an la nivelul Europei Centrale şi de Est. 

„Suntem unul dintre pionierii pieţei de capital din România, fiind implicaţi în primele tranzacţii locale majore, într-o perioadă în care piaţa românească de capital abia se forma (2002 – 2007). În timp, am construit o practică de profil care astăzi este un reper de calitate şi inovaţie pentru cele mai complexe mandate de pe piaţa autohtonă. În acelaşi timp, ne-am poziţionat la nivelul reţelei globale Clifford Chance drept unul dintre cele mai dinamice şi performante birouri pe acest produs, fapt care se reflectă printr-o pondere în creştere de proiecte globale în care suntem implicaţi activ”, a declarat Daniel Badea, managing partner.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO