Bănci și Asigurări

Florin Şandor are undă verde de la BNR să preia funcţia de director adjunct, şef pe corporate, la Intesa Sanpaolo Bank

Florin Şandor este membru al echi­pei de ma­nage­­ment Intesa Sanpaolo Bank din 2014

Florin Şandor este membru al echi­pei de ma­nage­­ment Intesa Sanpaolo Bank din 2014

Autor: Claudia Medrega

07.10.2016, 00:04 750
Florin Şandor a primit aprobarea de la banca centrală pentru a prelua funcţia de director ge­neral adjunct, şef al Diviziei Corpo­rate din ca­drul Intesa Sanpaolo Bank, filiala locală a unuia din­tre cele mai mari grupuri bancare din Italia.

În prezent, strategia Intesa Sanpaolo Bank se concentrează pe dez­vol­tarea businessului pe segmentele corporate şi IMM, cu o pre­zen­ţă dis­cretă pe partea de retail.

Din poziţia de şef al Diviziei Cor­porate, Şandor coordonează şi super­vi­zea­ză departa­mentul Corporaţii Naţio­na­le şi Clienţi In­stitu­ţio­nali, departa­men­tul Clienţi Multina­ţio­nali şi Departamentul Pro­duse Bancare Corporate.

„Ne concentrăm cu prioritate pe pro­movarea managerilor şi profesioniştilor români din cadrul echipei Intesa Sanpaolo Bank. Am încredere că actuala echipă de management a Intesa Sanpaolo Bank va pune în practică cu succes obiectivele pe termen mediu şi lung ale grupului Intesa San­paolo pe piaţa locală“ a declarat Marco Capellini, director general la Intesa Sanpaolo Bank. Prin aceas­tă afirmaţie CEO-ul Intesa reafirmă inten­ţia ita­lie­nilor de a rămâne pe piaţă după spe­cu­la­ţiile apărute în ultimii ani privind o even­tuală de­ci­zie strategică de retra­ge­re din România în con­di­ţiile în care ban­ca nu are o masă critică de business.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO