Bănci și Asigurări

Francezii între ei: Retailerul de bricolaj Leroy Merlin s-a asociat cu Oney Bank şi dă credite cu o dobândă anuală DAE de 15% pentru cei care vor să cumpere produse din magazinele lui

Francezii între ei: Retailerul de bricolaj Leroy Merlin...

Autor: Cristina Bellu

20.03.2019, 00:05 641

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin, cu 17 magazine în România, lansează un card de credit în par­teneriat cu brokerul de credite Oney Bank, prin care oferă tuturor clienţilor posibilitatea achiziţio­nării cre­ditelor pe loc, în rate fixe, la birourile de finan­ţare aflate în zona caselor de marcat.

Astfel, în perioada 15 martie - 30 aprilie 2019, do­bânda lunară pentru creditele cu card de cum­părături ata­şat este de 0,99%, pentru sumele de peste 3.500 lei. DAE este de 15,02%, a transmis Leroy Merlin.

Oney Finances SRL intermediază exclusiv credite oferite de BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala Bucureşti, potrivit informaţiilor transmise într-un comunicat de presă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO