Bănci și Asigurări

GarantiBank are un nou director general

01.04.2009, 17:09 231

Murat Atay, 38 de ani, este noul director general al GarantiBank Romania, inlocuindu-l pe Berat Icinsel, care a coordonat operatiunile bancii locale din octombrie 2005 si care isi va continua activitatea in cadrul Garanti Turcia. Atay lucreaza de 15 ani in cadrul grupului bancar turc si a coordonat cea mai mare unitate a Garanti Turcia, avand in administrare active de peste 3 mld. $. Este licentiat in stiinte economice si administrative si a absolvit un program MBA in Finante la Universitatea Yeditepe din Istanbul.

"Principalul meu obiectiv va fi consolidarea activitatii, o etapa care urmeaza in mod normal unei extinderi accentuate, precum cea prin care a trecut GarantiBank in ultima perioada. In prezent avem 49 de agentii in toata tara, peste 640 de angajati, am incheiat anul 2008 cu active de peste 450 de milioane de euro si peste 50.000 de clienti", a declarat Murat Atay, adaugand ca vizeaza cresterea cotei de piata, a numarului de clienti si dezvoltarea portofoliului de produse si servicii. Garanti Turcia este unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata turca, avand active de 45 mld. euro.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO