Bănci și Asigurări

ING a gasit un El Dorado la Sibiu

07.10.2005, 18:51 14

Extinderea retelei teritoriale a ING a ajuns la Sibiu, unde banca a deschis ieri o sucursala destinata clientilor companii si doua unitati de tipul Self''Bank dedicate serviciilor pentru clientii persoane fizice. Numarul ING Office-urilor a ajuns astfel la 68, acoperind 15 orase - Bucuresti, Timisoara, Craiova, Cluj-Napoca, Bacau, Brasov, Pitesti, Constanta, Iasi, Ploiesti, Braila, Targu-Mures, Galati, Arad si Sibiu.

"Din luna iulie a anului trecut, s-au deschis peste 115.000 de conturi noi la nivel national, rezultat ce a depasit asteptarile noastre", a declarat Misu Negritoiu, director general adjunct al ING Bank.

Sucursala pentru clienti corporativi va oferi companiilor din zona Sibiu intreaga gama de produse si servicii disponibile la nivel national, de la plati si schimburi valutare pana la credite, servicii de custodie si solutii de electronic si internet banking. Potrivit datelor raportate la BNR, ING a inregistrat la jumatatea acestui an active in valoare de 1,4 miliarde de euro, corespunzatoare unei cote de 4,9% din totalul activelor sistemului bancar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO