Bănci și Asigurări

ING Self'Bank se extinde in provincie

03.12.2004, 00:00 47



ING Bank Romania a inceput din aceasta saptamana extinderea si in afara Bucurestiului a retelei de unitati dedicate serviciilor pentru clientii persoane fizice.



Primele sase ING Office-uri din provincie au fost deschise la Craiova si Timisoara, fiind deja functionale cate trei in fiecare oras.



In capitala, ING opereaza 20 de locatii pe principiul Self'Bank, care presupune accesul extins al clientilor intre orele 7 si 23 la tranzactii cu fondurile personale.



Chiar daca are in continuare regim de sucursala in Romania, ING a inceput in luna iulie a acestui an un program de abordare a pietei de retail, mizand pe economiile de costuri presupuse de folosirea unor masini cu tehnologie avansata care suplinesc serviciile oferite de traditionalul functionar bancar.



Pana la sfarsitul lui 2004, ING intentioneaza sa-si extinda la 45 numarul de unitati dedicate retailului.



Misu Negritoiu, director general adjunct ING Bank spune ca in Bucuresti au fost deschise peste 15.000 de conturi pentru persoane fizice.



Fiecare ING Office include doua zone de lucru - una administrata de manageri care ofera asistenta, si zona Self'Bank, care ofera clientilor posibilitatea de a-si gestiona singuri situatia financiara.



"In conditiile cresterii competitiei pe piata bancara romaneasca, diversificarea si flexibilitatea sunt elemente cheie pentru dezvoltarea bancilor", afirma Dirk Serbruyns, presedintele ING Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO