Bănci și Asigurări

Libra Bank isi cauta clienti din randul medicilor

14.12.2004, 00:00 15

Libra Bank a semnat recent un protocol de colaborare cu Colegiul Medicilor din Bucuresti, prin care va oferi credite si depozite in conditii preferentiale pentru aceasta categorie de clienti.


Potrivit acordului, de aceste facilitati vor beneficia si clinicile, cabinetele medicale, spitalele si companiile cu profil medical.


Portofoliul bancii cuprinde astfel produse de creditare pentru finantarea investitiilor in domeniul medical (achizitie de echipamente, cheltuieli curente), cat si a nevoilor personale ale medicilor. Banca acorda credite si pacientilor, pentru finantarea diferitelor interventii medicale.


Pe domeniul de economisire banca ofera depozitul Hipocrate, contul curent MultiCont (la care remunereaza o dobanda de deopzit la termen). De asemenea, banca ofera clientilor servicii de internet Banking.


Libra Bank este singura banca din sistem care are ca public tinta clientela din domeniul medical. Banca opereaza in prezent o retea de cinci sucursale, insa pentru anul viitor este planuita extinderea teritoriala pana la 14 unitati.


Banca are in prezent un capital social de 13,5 milioane de euro. Actionarul majoritar al bancii este grupul de investitii american New Century Holdings (Broadhurst).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO