Bănci și Asigurări

Mihai Tecău, CEO, Omniasig: Potenţialul există, este măsurat, prezentat şi este enorm. Ne-am aşteptat la această piaţă să crească de un număr de ori. Vrem să aducem asigurările în zona de zi cu zi. Continuitatea este foarte importantă.

Mihai Tecău, CEO, Omniasig: Potenţialul există, este...

Autor: Mircea Nica

21.05.2024, 12:57 126

Potenţialul pieţei există în continuare, este măsurat şi a tot fost prezentat, dar momentan încă suntem în situaţia în care RCA-ul dă tonul, a spus Mihai Tecău, Preşedinte Directorat, CEO, OMNIASIG Vienna Insurance Group, în cadrul Conferinţei “Asigurările, instrument de protecţie, dar şi de dezvoltare economică. Situaţia pieţei asigurărilor din regiunea Banat”, organizată de Ziarul Financiar împreună cu Omniasig, la Timişoara.

“Asigurările consider că sunt o continuitate a investiţiilor şi în orice investiţie ar trebui să fie prezentă componenta aceasta de asigurare. Potenţialul există, este măsurat, prezentat şi este enorm. Ne-am aşteptat la această piaţă să crească de un număr de ori, iar încă suntem în situaţia în care RCA-ul dă tonul. Vrem să aducem asigurările în zona de zi cu zi. Continuitatea este foarte importantă. Asigurarea obligatorie deschide necesitatea, iar apoi vine calitatea şi necesitatea celui care cumpără. Asigurările retail fac parte din cultură şi completează spectrul de asigurări dobândite în viaţă”, a explicat Mihai Tecău.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels