Bănci și Asigurări

Ministerul Finanţelor şi-a adus ca secretar general pe directoarea economică a CNI

Autor: Voican Razvan

23.04.2012, 16:10 786

Manuela Pătrăşcoiu, 42 de ani, a fost numită secretar general al Ministerului Finanţelor condus de Bogdan Drăgoi. În ultimii zece ani ea a fost director economic al Companiei Naţionale de Investiţii. Pătrăşcoiu l-a înlocuit pe Dragoş Bănescu, pe care fostul ministru al finanţelor Gheorghe Ialomiţianu îl adusese în toamna lui 2010 de la Garda Financiară din Braşov. Bănescu ocupase şi un loc de membru în Consiliul de Administraţie al băncii de stat CEC. Rămâne de văzut dacă acesta va fi preluat de noul secretar general din Finanţe.

Pătrăşcoiu a absolvit ASE, mai multe cursuri la SNSPA, şi este expert contabil, consultant fiscal şi auditor financiar. Potrivit declaraţiei de avere de anul trecut, ea avea depozite bancare reprezentând echivalentul a circa 25.000 de euro, un credit ipotecar de 18.000 de euro şi un autoturism Volkswagen Touareg de 54.900 de euro luat în leasing.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO