Bănci și Asigurări

OTP Bank a promovat-o pe Elvira Tomescu în funcţia de director de HR

Autor: Corina Mirea

04.03.2013, 20:17 1175

OTP Bank, subsidiara locală a celui mai mare grup financiar din Ungaria, a promovat-o pe Elvira Tomescu pe poziţia de director de resurse umane după plecarea la finalul anului trecut a Manuelei Sfirschi.

Tomescu a fost anterior director adjunct de resurse umane în cadrul instituţiei de credit, iar promovarea sa pe poziţia de director de resurse umane face parte din politica OTP Bank, care şi-a făcut un obicei din a ocupa posturile rămase vacante numind în funcţie oameni cu experienţă în cadrul băncii.

Manuela Sfirschi a renunţat la funcţia de director de resurse umane al OTP Bank după aproape şapte ani petrecuţi în cadrul OTP Bank, o instituţie cu circa 1.000 de angajaţi.

Sfirschi  are o experienţă de 14 ani în resurse umane în companii precum Rompetrol (al doilea cel mai mare jucător de pe piaţa petrolieră locală) sau Fast Forward (companie cu activităţi în sectorul de IT). OTP Bank administrează active de circa un miliard de euro şi deţinea la finalul anului trecut locul 17 în sistemul bancar, cu o cotă de piaţă de aproape 1,3%. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO