Bănci și Asigurări

Raiffeisen Bank deschide prima agenţie de tip Noua Generaţie în Cluj

Raiffeisen Bank deschide prima agenţie de tip Noua...

Autor: Mircea Nica

21.07.2020, 00:00 219

Raiffeisen Bank a deschis prima agenţie pe baza conceptului Noua Generaţie de Agenţii în Cluj, care permite o transparenţă mai mare a activităţii, care include zone delimitate pentru interacţiunea digitală, dar şi pentru consiliere financiară personalizată, potrivit informaţiilor transmise de bancă. 

„Noul concept de design interior şi de organizare a unităţilor noastre este menit să ofere o nouă experienţă de banking clienţilor noştri, pornind de la o atmosfera relaxată şi prietenoasă, baza unei relaţii durabile în timp. Ne dorim parteneriate pe termen lung cu clientela noastră, de aceea transparenţa, deschiderea şi o atmosfera cât mai familiară şi primitoare sunt elemente esenţiale cu ajutorul cărora orice interacţiune în unităţi, indiferent că vorbim de consiliere financiară personalizată sau educaţie digitală, să se deruleze la cele mai înalte standarde“, a transmis Monica Udrescu, director executiv reţea retail la Raiffeisen Bank. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO