Bănci și Asigurări

Raiffeisen vrea aproape jumătate de milion de euro pe o vilă din Neptun în stil comunist

Raiffeisen vrea aproape jumătate de milion de euro pe o vilă din Neptun în stil comunist

Foto Silviu Matei

Autor: Razvan Voican

20.08.2012, 00:00 1010

Austriecii de la Raiffeisen scot la licitaţie luna viitoare o vilă din Neptun construită înainte de Revoluţie în zona cu circuit restricţionat din jurul lacului, la un preţ de pornire de 477.000 de euro.

Casa are un etaj şi o suprafaţă totală de 211 metri pătraţi, este bine întreţinută şi are amenajări interioare moderne. De asemenea, proprietatea este dotată cu un teren generos de circa 1.450 de metri pătraţi care are acces la lacul Neptun I. În vecinătate se află mai multe vile construite în stil asemănător, zona fiind bine înverzită şi apropiată de vilele de protocol.

Băncile continuă să preseze piaţa imobiliară cu oferte în urma executării silite a clienţilor care nu-şi mai rambursează împrumuturile. Instituţiile de credit mari şi-au înfiinţat portaluri specializate pe care postează oferte de vânzare şi anunţuri de licitaţie atât pentru imobile, cât şi pentru autovehicule sau echipamente industriale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO