Bănci și Asigurări

Reteaua BCR a ajuns la unitatea numarul 300

28.10.2004, 00:00 9



Banca Comerciala Romana (BCR) va ajunge sa opereze, de la sfarsitul acestei saptamani, o retea de 300 de unitati teritoriale, dupa deschiderea Agentiei BCR Mall Plazza, amplasata in comlpexul comercial Plazza Romania.



Clientii agentiei vor avea acces la intreaga gama de produse si servicii oferite de grupul BCR: conturi curente, depozite bancare, credite in lei si valuta, carduri, si transfer rapid de bani. Agentia va avea instalate de asemenea un bancomat si un automat de schimb valutar. In incinta complexului comercial banca va mai instala cate un bancomat si un automat de schimb valutar.



BCR si-a propus ca, pana la sfarsitul anului, sa-si modernizeze reteaua prin implementarea unui nou concept de sucursala, care va inlocui demodatele ghisee. Pana in prezent banca a reamenanjat 130 de unitati, iar pana la sfarsitul anului vor mai fi modernizate inca 70 de unitati.



Banca opereaza in acest moment a doua retea ca marime dupa cea a Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC), care se afla insa in proces de restructurare. A treia retea teritoriala, ca marime, este operata de BRD - Groupe Societe Generale, care detine 206 unitati, numarul urmand sa ajunga la 220, la sfarsitul anului.



BCR si-a propus sa mentina ritmul de dezvoltare a retelei, pana la sfarsitul anului avand planificata deschiderea de noi unitati in 13 localitati.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO