Bănci și Asigurări

Romexterra ataca mai departe pe carduri

16.02.2005, 00:00 13



Romexterra Bank isi extinde luna aceasta portofoliul de intrumente electronice de plata prin lansarea cardului VISA Business Electron, destinat persoanelor juridice si a cardului VISA Gold, pentru clientii persoane fizice. VISA Gold este un produs din clasa "premium" care se adreseaza persoanelor fizice cu venituri mari si foarte mari.



Romexterra considera ca sporirea portofoliului de carduri VISA vine in intampinarea cererii existente pe piata pentru plata fara numerar, si ii va consolida relatia cu clientela actuala.



Ambele tipuri de card vor fi disponibile in toate cele 33 de unitati teritoriale ale bancii, la sfarsitul lunii februarie. Cardurile vor putea fi folosite la toate bancomatele din Romania si din strainatate, platind bunuri si servicii in orice locatie care afiseaza sigla VISA Electron, respectiv VISA.



Cardurile includ servicii adaugateprecum asigurari de calatorie si consultanta medicala si juridica, oferite pe perioada deplasarilor in strainatate.



Incepand din aceasta luna, clientii bancii posesori de carduri MasterCard si Maestro, vor putea beneficia de standardul 3D Secure, care presupune cel mai



analt grad de securizare a platilor prin Internet, ca urmare a inrolarii in acest sistem a bancii emitente, comerciantului acceptator si a utilizatorului de card.



"SecureCode functioneaza pentru tranzactiile efectuate prin intermediul Internetului, intr-un mod similar codului PIN pentru tranzactiile la bancomat. Inaintea autorizarii unei plati online pe Internet, Romexterra Bank si MasterCard se asigura de identitatea clientului, solicitand introducerea unui nume utilizator si o parola cunoscuta doar de persoana care acceseaza serviciul", a explicat Daniel Indreica, directorul Directiei carduri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO