Bănci și Asigurări

Sorana Mantho pleacă de la conducerea UNSAR la doar un an de la preluarea şefiei asociaţiei profesionale a asigurătorilor. În locul ei vine Alexandru Ciuncan, managing partner Media Xprimm

Sorana Mantho pleacă de la conducerea UNSAR la doar un...

Autor: Anelis Baciu

07.08.2018, 13:41 926

Sorana Mantho, care din aprilie 2017 ocupă funcţia de director executiv al UNSAR, asociaţia profesională a asigurătorilor, va părăsi organizaţia, au declarat pentru ZF surse din piaţa de asigurări. Ea va fi înlocuită de Alexandru Ciuncan, în prezent managing partner în cadrul Media Xprimm, organizaţie media şi relaţii publice în domeniul asigurărilor.

Numirea Soranei Mantho la conducerea UNSAR a surprins piaţa, în condiţiile în care ea nu avea la momentul numirii experienţă sau studii în asigurări. Soranei Mantho a lucrat anterior în domeniul juridic, în public şi corporate affairs, evoluând pe poziţii de management la nivel naţional şi regional, în cadrul companiilor în care şi-a desfăşurat activitatea.

UNSAR reuneşte cei mai importanţi asigurători locali, aceştia controlând peste 90% din primele subscrise anual. Preşedintele UNSAR este Adrian Marin, directorul general al Generali România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels