Bănci și Asigurări

Un membru al consiliului director a fost promovat la vârful asigurătorului Grawe

Un membru al consiliului director a fost promovat la vârful asigurătorului Grawe

Autor: Adrian Dumitrache

24.09.2012, 00:00 410

Paul Swoboda (foto), unul dintre membrii consiliului director al Grawe, a fost numit în funcţia de director general al companiei, el înlocuindu-l pe Peter Kasyk, care se retrage odată cu împlinirea vârstei de 65 de ani.

Kasyk a condus compania încă de la intrarea grupului austriac Grawe pe piaţa asigurărilor din România, în urmă cu 12 ani. Swoboda a preluat funcţia după ce a primit autorizarea Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (CSA).

El şi-a început activitatea în grupul Grawe în 2003, ca manager de proiect, iar din anul 2007 s-a alăturat echipei din România ca membru al consiliului de administraţie. Swoboda a devenit membru al consiliului director în 2010, supervizând activităţile financiare şi de control ale companiei.

Noul şef al Grawe deţine un master în Ştiinţa Afacerilor şi unul în Filozofie. Compania este prezentă pe piaţa de asigurări din România din anul 2000, ocupând la sfârşitul primului semestru al acestui an locul opt în clasamentul companiilor de asigurări de viaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO