Bănci și Asigurări

UniCredit accelereaza pe sucursale

26.01.2005, 00:00 10



Reteaua de sucursale a bancii UniCredit Romania a ajuns la 33 unitati operationale, dupa inaugurarea celor din Ramnicu Valcea si Galati.



Urmeaza in curand deschiderea unei a doua sucursale in Constanta, a celei de treisprezecea in Bucutresti, precum si inceperea operatiunilor in Alba Iulia.



Deschiderea noilor sucursale, dedicate atat clientilor persoane fizice, cat si societatilor comerciale, se inscrie in strategia de dezvoltare pe piata romaneasca a actionarului majoritar al bancii, grupul italian UniCredit. Strategia de extindere pe piata de retail va fi actualizata dupa instalarea noului presedinte, Rasvan Radu, care isi va prelua functia in cursul lunii februarie.



"UniCredit Romania va continua deschiderea de noi sucursale pe tot parcusul acestui an in vederea sustinerii si dezvoltarii activitatii, dupa ce in 2004 ne-am consolidat pozitia pe piata si am obtinut o crestere de circa 100% a principalilor indicatori financiari", a declarat Giuseppe Merlo, director general Adjunct al UniCredit.



UniCredit promoveaza un nou tip de relatie client-banca, fiecarui client fiindu-i desemnat un profesionist bancar special instruit pentru a oferi intotdeauna cele mai bune solutii financiare: Personal Banker pentru persoane fizice si Relationship Manager pentru companii.



Noile sucursale ofera o gama larga de produse si servicii destinate persoanelor fizice, printre care conturi curente, depozite bancare cu maturitate flexibila si alte produse de economisire, credite ipotecare si imobiliare, carduri de debit si de credit, pachete de produse si servicii.



Pentru persoanele juridice oferta bancii include pe langa serviciile standard o serie de solutii financiare personalizate precum: trade finance, operatiuni de acoperire a riscului, facilitati de finantare pe termen scurt pentru sustinerea capitalului de lucru (linii de scontare de instrumente de plata, factoring intern si international), credite de investitii.
razvan.voican@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO