Bănci și Asigurări

UniCredit Tiriac relaxeaza conditiile de creditare

31.01.2008, 18:17 23

UniCredit Tiriac Bank a redus avansul cerut clientilor individuali la acordarea de credite pentru investitii imobiliare de la 25% la 15% si a majorat gradul maxim de indatorare acceptat.
Astfel, clientii se vor putea indatora pana la un nivel de 60% din veniturile lunare nete pentru creditele de consum. In cazul creditelor pentru investitii imobiliare, gradul de indatorare (ponderea ratei in veniturile lunare) poate urca la 65%. Gradul de indatorare permis pentru fiecare client va fi determinat in functie de punctajul obtinut si de venitul total disponibil la familiei. Banca ia in considerare veniturile obtinute din diferite surse, de la salariu lunar la diurne, drepturi de autor, chirii, indemnizatii, pana la rente viagere sau venituri obtinute in strainatate. Banca a modificat si produsele de creditare, extinzand perioada de rambursare la creditele pentru nevoi personale garantate cu ipoteca cu cinci ani, la 25 de ani, in cazul in care imprumutul este intre 30 si 125 de mii de euro.
La creditele imobiliare si ipotecare perioada de rambursare a fost extinsa de la 25 la 30 de ani. La creditele de consum, plafonul de finantare a fost majorat de la 15 la 20 de mii de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO