Bănci și Asigurări

UNSICAR organizează marţI, 31 martie, a X-a Conferinţă Naţională a Brokerilor de Asigurări şi Pensii

UNSICAR organizează marţI, 31 martie, a X-a...
30.03.2015, 13:36 123

Uniunea Naţională a Societăţilor de Intermediere şi Consultanţă în Asigurări – UNSICAR organizează marţi, 31 martie 2015, a X-a Conferinţă Naţională a Brokerilor de Asigurări şi Pensii, unde va dezbate tendinţele şi schimbările înregistrate în comportamentul consumatorilor produselor de asigurare. Tema evenimentului este “Consumatorul, Consumatorul, Consumatorul”

UNSICAR lansează în cadrul conferinţei documentul de poziţie Manifesto 2015, care prezintă principalele trei teme de dezbatere pe care asociaţia profesională a brokerilor le are în vedere în acest an - accesul consumatorilor la protecţie adecvată prin asigurare, reglementări care să susţină dezvoltarea pieţei de brokeraj de asigurare şi îmbunătăţirea înţelegerii rolului brokerului de asigurare.

UNSICAR, asociaţia profesională a brokerilor în asigurări, are 83 de membri, şi intermediază  80% din primele subscrise prin brokeri.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO