Bănci și Asigurări

Vista Bank schimbă gama de produse pentru populaţie şi lansează o nouă aplicaţie de Mobile Banking după investiţii de 3 milioane de euro

Vista Bank schimbă gama de produse pentru populaţie şi...

Autor: Alex Ciutacu

24.10.2019, 14:32 477

Vista Bank, fosta Marfin Bank, a anunţat joi lansarea unei noi game de produse pentru persoane fizice şi companii, precum şi un nou serviciu de Mobile Banking, după o investiţie de 3 milioane de euro.

Noua generaţie de produse şi servicii pe care o lansăm astăzi face parte din acest angajament, prin oferirea de soluţii convenabile şi integrate pentru activităţile bancare de zi cu zi, adaptate preferinţelor clienţilor. În plus, am ataşat pachetelor de cont curent o asigurare de viaţă a cărei primă este suportată integral de către bancă, pentru că ne dorim să oferim şi protecţie clienţilor noştri, pe lângă o experienţă bancară de înaltă calitate. Per ansamblu, acesta este un pas important pentru Vista Bank în a fi mai aproape, mai rapidă şi mai puternică pentru clienţii săi”, spune Antonios Mouzas, CEO al Vista Bank România.

Vista Bank, fosta Marfin Bank, a fost cumpărată de familia Vardinogiannis din Grecia cu intenţia de a creşte banca din România atât organic, cât şi prin achiziţii.

La finele anului trecut, Vista Bank se afla pe locul 22 în sistem, cu active de 1,9 miliarde lei şi o cotă de piaţă de 0,44%.

Ţinta asumată de conducerea băncii este de a ajunge la o cotă de piaţă de 1%.

Întrebat de informaţia publicată de ZF, conformă căreia Vista Bank şi Alpha Bank se uită la Crédit Agricole România, CEO-ul Antonios Mouzas nu a infirmat, ori confirmat. 

„Responsabilitatea noastră este să creştem banca organic. Ţinta noastră ca management executiv este să creştem executiv. Desigur, acţionarii au propria strategie”, a spus Antonios Mouzas, CEO-ul Vista Bank.

Pe lângă o versiune actualizată cu facilităţi extinse a Visa Internet Banking, oficialii băncii anunţă că au mai lansat o nouă aplicaţie de Mobile Banking, noi carduri de debit contactless şi noi oferte le depozite.

Printre noile produse se numără soluţii de economisire cu dobânzi de până 4% pe an pentru 14 luni şi 4,2% pe an pentru 18 luni, pentru sume noi.

 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO