Burse - Fonduri mutuale

13 candidaţi se bat pentru 7 locuri în Consiliul de Administraţie al SIF Oltenia

13 candidaţi se bat pentru 7 locuri în Consiliul de...

Autor: Andrei Chirileasa

19.03.2013, 10:28 1151

SIF Oltenia (SIF5) a publicat lista candidaţilor pentru Consiliul de Administraţie din care acţionarii societăţii vor alege 7 administratori pentru următorii patru ani.

Pe listă apar cei şapte administratori actuali, respectiv preşedintele Tudor Ciurezu, vicepreşedintele Anina Radu, Gheorghe Blidaru, Petre Ghibu, investitorul Dumitru Tudor şi Lucian Buşe.

Pe lista de candidaţi mai apar Elena Caliţoiu, director de plasamente în cadrul SIF Oltenia, Margareta Racoviţă, care l-a reprezentat în trecut pe Cătălin Chelu în conducerea SIF5, Doru-Dorel Pătraşcu, director regional la Banca Transilvania, Ana-Barbara Bobîrcă, propusă de fondul Business Capital for Romania Fund (care este acţionar alături de SIF Oltenia la Argus), Daniela Toader , director financiar la firma de private equity Axxess Capital, propusă de Prodplast (firma omului de afaceri Florin Pogonaru), Gabriel Vasile, susţinut de omul de afaceri Gheorghe Iaciu, şi Cristian Buşu, în prezent membru în Comitetul Reprezentanţilor la Fondul Proprietatea, care este susţinut de Templeton.

Miza o reprezintă administrarea activelor de 1,49 mld. lei ale SIF Oltenia în următorii patru ani.

Adunarea generală a acţionarilor de la SIF Oltenia va avea loc pe data de 19 aprilie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels