Burse - Fonduri mutuale

ArcelorMittal Galaţi a finalizat o investiţie de 7 mil. euro la un laminor

Autor: Adrian Cojocar

19.03.2012, 12:47 187

ArcelorMittal Galaţi, cel mai mare combinat siderurgic din România, a anunţat că a finalizat recent o investiţie în valoare de 7 mil. euro la unul dintre laminoarele de tablă groasă din cadrul combinatului. Investiţia constă într-o foarfecă de ajustare şi face parte dintr-un program mai amplu de investiţii la acelaşi laminor de 25 mil. euro care este în curs de derulare.

"Proiectul, supervizat de către specialiştii locali şi executat de SMS Siemag (Germania) are ca scop extinderea ofertei de produse, creşterea calităţii şi furnizarea unor servicii îmbunătăţite pentru clienţii companiei. În ciuda climatului economic dificil şi a provocărilor de pe piaţa regională, continuăm proiectele de investiţii. Producţia de tablă groasă rămâne, în continuare, o prioritate pentru noi. De aceea, dorim să ne sporim prezenţa pe piaţă printr-o calitate mai bună şi o mai largă paletă de produse", a declarat Bruno Ribo, directorul general al ArcelorMittal Galaţi.

Bruno Ribo a fost numit director general la combinatul din Galaţi la începutul lunii trecute, el înlocuindu-l pe Eric Remisz, care a demisionat din motive personale.

Combinatul controlat de miliardarul indian Lakshmi Mittal a pus în funcţiune anul trecut furnalul numărul 5 care tocmai a fost redeschis după lucrări de modernizare care au totalizat 80 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO