Burse - Fonduri mutuale

Argus, vedeta verii pe bursă, sare şi astăzi cu 25%. Investitorii vor să cumpere 6,4% din companie la preţul maxim

Argus, vedeta verii pe bursă, sare şi astăzi cu 25%. Investitorii vor să cumpere 6,4% din companie la preţul maxim

Autor: Adrian Cojocar

19.07.2011, 11:29 743

Acţiunile producătoruluide uleiuri vegetale Argus Constanţa (UARG) au înregistrat îndebutul şedinţei de astăzi un avans de 25%, pragul maxim devariaţie pe parcursul unei şedinţe, pe fondul unor tranzacţii decirca 300.000 de lei.


În piaţă existau ordine de cumpărare la preţul maxim, de 4,375lei/unitate, pentru 2,3 mil. de titluri, respectiv 6,4% dincapitalul Argus Constanţa.


Ieri SIF Oltenia şi Cătălin Chelu au cumpărat pachete importantedin companie şi deţin fiecare peste 30% din capital însă niciunulnu deţine pachetul majoritar.
La aceeaşi oră, creşteriputernice înregistrau şi acţiunile Electromagnetica Bucureşti(ELMA), care se apreciau cu 8,3%, după ce ieri SIF Oltenia acumpărat o participaţie mai consistentă din companie.


Acţiunile Celule Electrice Băileşti (CLEL), din grupul lui Chelu,care a cumpărat participaţii importante din Argus zilele trecute,creşteau de asemenea cu aproape 20%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO